کامل ترین اطلاعات درباره چیلر تراکمی هوا خنک
چیلر به معنای آب سرد کن است که برای تهیه آب سرد به منظور سرمایش فضای موجود در ساختمان به کارمی رود. چیلر تراکمی مانند دیگر دستگاه های تهویه و تبرید دارای چهارقطعه اصلی کمپرسور کندانسور شیر انبساط و اواپراتور می باشد. در چیلرها نیز با استفاده از کمپرسور فشار مبرد را به اندازه دمای کندانس بالا برده و در شیر انبساط به طور ناگهانی فشار را پایین آورده و بنابراین دما نیز به صورت ناگهانی به مقدار زیادی افت می کند.
چیلر تراکمی جهت تأمین آب یا گاز مبرد سرد جهت سیستم های تهویه مطبوع و تبرید صنعتی با دمای 7 تا 12 درجه سلسیوس (بر اساس نوع کاربرد و سیستم مورد نیاز) توسط سیکل تبرید تراکمی مورد استفاده قرار می گیرد. چیلر های هوایی که از انواع چیلرهای تراکمی می باشند بعنوان قلب سیستم سرمایش ساختمان ها در مناطقی که بدلیل رطوبت نسبی زیاد هوا (RH) ، امکان استفاده از برج خنک کننده آبی و نتیجتاً چیلر آبی وجود نداشته باشد مورد استفاده قرار می گیرند.مکانیزم عملکرد چیلرهای تراکمی هوایی که معمولاً در فضاهای باز (مانند پشت بام ساختمان ها) نصب می شود همانند چیلر های آبی بر مبنای سیکل تبرید تراکمی می باشد.
با ورود مبرد به اواپراتور چیلر در انجا با توجه به فشار اواپراتور و دمای اب مبرد به صورت بخار فوق گرم تبخیر شده و وارد اواپراتورمی گردد. چیلرهای تراکمی عموما در حالت کلی دارای سه مدار لوله کشی اولین مدارلوله کشی آب چیلد واتر که گرما را از ساختمان یا فرایند به خصوص گرفته و به در این فرایند به وسیله چرخش آب به وسیله پمپ گرما را از هواسازها و فن کویل ها می گیرد و پس از ورود آب به چیلر، چیلر دمای آب را پایین می آورد. چیلرهای تراکمی به دو دسته هوا خنک و آب خنک تقسیم می شوند.
چیلرهای تراکمی هواخنک، به چیلرهای اطلاق می شوند که کندانسور آن با هوای محیط خنک و تقطیر می شوند و چیلر های آب خنک که دارای کندانسور شل اند تیوپ باید به همراه برج خنک کننده قابلیت استفاده را دارند در حالیکه چیلرهای هوا خنک دارای کندانسور هوایی به همراه کویل فین خورده به همراه فن می باشد.
برای اطلاعات بیشتر درباره چیلر تراکمی هوا خنک کلیک کنید.
- ۰۰/۰۱/۲۳
- ۴۲ نمایش